Daniëlle van Dijk

“Het spelen met licht, het vinden van een passende locatie en jou op je gemak stellen voor de camera.
Als alles mooi samen komt, geeft dat echt een kick. Op het juiste moment het juiste beeld weten te vangen, dat is mijn kracht.
Een echte ‘Daniëlle foto’ is authentiek, open en energiek.”
“Het spelen met licht, het vinden van een passende locatie en jou op je gemak stellen voor de camera. Als alles mooi samen komt, geeft dat echt een kick.
Op het juiste moment het juiste beeld weten te vangen, dat is mijn kracht. Een echte ‘Daniëlle foto’ is authentiek, open en energiek.”

Hoi, ik ben Daniëlle,

Ik ben een enthousiaste fotograaf met oog voor detail en een fikse dosis ervaring. Mijn missie? Jouw verhaal vertalen naar een krachtig beeld. Een beeld waarin jij jezelf herkent. Van jongs af aan wilde ik met mensen werken en had ik een passie voor fotografie. Het leukste aan mijn vak is dan ook dat ik twee van mijn favoriete dingen perfect kan combineren; creativiteit en verbinding.  Het spelen met licht, het vinden van een passende locatie en jou op je gemak stellen voor de camera. Als alles mooi samen komt, geeft dat echt een kick. Op het juiste moment het juiste beeld weten te vangen, dat is mijn kracht. Een echte “Daniëlle foto” is authentiek, open en energiek.

Nieuwsgierig hoe ik jou op de gevoelige plaat vast zou leggen? Neem vrijblijvend contact met me op!

daniellevandijk-fotografie