Daniëlle van Dijk

Als fotograaf is het voor mij een uitdaging om op een creatieve manier de vraag van de opdrachtgever te vertalen naar een mooi en treffend beeld. Ik vind het daarom belangrijk om samen met de klant in gesprek te gaan en te kijken naar de wensen en mogelijkheden. Op deze manier kan ik ervoor zorgen dat u een foto “op maat” krijgt!

Mijn naam is Daniëlle van Dijk. Van jongs af aan is mijn interesse uitgegaan naar het werken met mensen en fotografie. Na mijn opleiding SPH ben ik aan de slag gegaan in de jeugdhulpverlening. Dit ben ik al snel gaan combineren met fotocursussen en het volgen van de fotovakschool. Inmiddels heb ik tien jaar ervaring opgedaan als fotograaf bij verschillende bedrijven. In 2016 heb ik de stap gezet om als freelancer aan de slag te gaan. Mijn ervaring ligt op het gebied van bedrijfs- en portretfotografie

De combinatie van fotografie en de interactie met mensen van jong tot oud maakt het vak gevarieerd en boeiend.