KINDEROPVANG/SCHOLEN

dvd-logoMijn specialisatie is fotografie op scholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Kinderen op een spontane wijze in beeld brengen staat bij mij centraal. Doorgaans werk ik op kinderdagverblijven en peuterspeelzalen niet met achtergronden en fotografeer ik de kinderen spelenderwijs in eigen groep en/of speelzaal. Mijn ervaring leert dat dit zowel voor kinderen als voor de groepsleiding prettig werkt en de mooiste en meest sprekende resultaten oplevert.

Wanneer ik in de groep kom, stel ik me eerst voor aan de kinderen. Ik maak minimaal vier verschillende foto’s van ieder kind en eindig met een groepsfoto. De kinderen fotografeer ik in willekeurige volgorde. Op deze manier krijgen de kinderen voldoende ruimte om te wennen en worden ze gefotografeerd op een ontspannen en mooi moment.

Op scholen werk ik met achtergrond of buiten. Doorgaans werk ik niet met vaste poses, elk kind is anders! In het korte contact maak ik een zo spontaan mogelijk beeld van ieder kind. U kunt kiezen uit 1 of meerdere foto’s.

Ouders krijgen toegang tot de foto’s op internet via een persoonlijke inlogcode en kunnen geheel vrijblijvend foto’s van zijn/haar kind bestellen. Na het uitdelen van de inlogcodes wordt de gehele afhandeling door mij georganiseerd.

Mocht u geïnteresseerd zijn en nog vragen hebben dan kunt u telefonisch of per mail contact met mij opnemen. Ook kan ik vrijblijvend langs komen om met u kennis te maken en meer informatie te geven over mijn werkwijze.